20. april 2023

Invitation til skolebal

Kære elev på Slagelse Gymnasium – og kære familie

Du og dine nærmeste inviteres hermed til at deltage i skoleballet d.12.5.2023 – et af årets absolutte højdepunkter, hvor stemningen er i top, når eleverne danser den sagnomspundne og traditionelle Les Lanciers i deres stiveste puds.

Da vi som bekendt er en stor skole, medfører afholdelsen af dette arrangement en del logistiske udfordringer. Det er derfor vigtigt, at I har styr på, hvor og hvornår I skal møde op, så alle kan få mulighed for at nyde synes af de unge mennesker.

Når dansen er afsluttet i 1. runde, beder vi gæsterne til 1. runde om så hurtigt som muligt at bevæge sig væk fra Grotten og ind i hallen, således at deltagerne til 2. runde får plads. I hallen vil der blive serveret et glas mousserende vin til alle deltagere, og der bliver afholdt et lotteri, hvor man kan vinde flotte præmier og samtidig støtte gymnasiets støtteforening, SG-venner.

Kl. 20.30 vil vi bede familierne om at vende hjemad, så de unge kan trykke lidt mere på speederen med et ordentligt brag af en fest.

Vi glæder os til at se jer!

Billetbestilling – vigtig info

Alle skal have en billet for at komme ind til skoleballet. Billetbestilling til såvel elever som gæster foregår elektronisk og er åben fra 2. maj kl. 16.30 til 10. maj kl. 10.00.

Billetkøb til gæster kan kun foretages af 2hf og 3g elever på gymnasiets billetluge, hvor der er oprettet et arrangement til hver runde.

Eleven skal bruge sit UNI-login undervejs i billetbestillingen, og man kan kun bestille billetter én gang, så ALLE billetter, til elever såvel som gæster, skal bestilles på én gang og betales med VISA Dankort, VISA elektron eller MasterCard.

Hver afgangselev kan maksimalt bestille en elevbillet (gratis) og 4 gæstebilletter (á DKK 100 stykket) af pladshensyn. Vi gør opmærksom på, at det er ståpladser, og at der kan være begrænset udsyn.

Søskende under 6 år kommer gratis ind, og billetter til søskende kan afhentes på sekretærkontoret senest 9. maj.

Dansere fra 1g, 2g eller 1hf skal bestille billet selv på samme link (gratis).

Program

18.00: Skolen åbnes.
– Indgang for gæster til 1. runde via hovedindgangen v. parkeringspladsen.
– Indgang for gæster til 2. runde via indgangen bag lærerværelset.

18.15: Baren åbnes og dansere til 1. runde ankommer via indgangen v. parkeringspladsen.

18.45: Indmarch for de elever, der danser 1. runde og velkomst ved rektor Lotte Büchert.

19.00: Dansere til 2. runde ankommer gennem cykelkælderen.

19.30: Indmarch for de elever, der danser 2. runde og velkomst ved rektor Lotte Büchert.

20.30: Arrangementet slutter for forældrene.

21:00: Festen åbner for de 1g, 2g og 1hf elever, der ønsker at deltage.

24:00: Skoleballet slutter.


Nyheder & aktiviteter

Nye IT-tiltag på SG

IT-værktøjer og IT-kompetencer er en central del af mange fag i gymnasiet. Men vi har, ligesom mange andre grundskoler og ungdomsuddannelser, i de senere år

Læs mere

Ny elev?

Vi glæder os til at tage imod dig d.10.8.2023 kl. 9.00. Skolestarten er en glædelig tid, og vores elever, lærere og øvrige ansatte er alle

Læs mere

Information om dimission

Kære kommende studenter og forældre Tiden for de sidste eksaminer og dimissionen nærmer sig, og vi glæder os til at byde jer og jeres forældre

Læs mere

Forårskoncert 2023

Den 27. april kl. 19:00 – 21:00 holder vi her på SG vores årlige forårskoncert, og vi glæder os allerede. Alle interesserede er inviterede til

Læs mere