Udvalg – vores mange fællesskaber

Udvalg

På Slagelse Gymnasium har vi flere elevstyrede udvalg. Læs mere om de enkelte her!

Gnisten - SG's skoleblad

Der har på Slagelse Gymnasium siden 1934 været et skoleblad ved navn Gnisten, produceret af elever til elever. Skolebladet indeholder både klassisk journalistik; debatindlæg, reportager, noveller og anmeldelser, men er i senere år også begyndt at indeholde mere socialt eller skolerelevante indslag.

Medlemskabet i Gnisten giver muligheder for at udfolde sig kreativt, ved bl.a. at kunne lave kunst, lave grafisk design og layout, og ved at kunne hjælpe i PR-afdelingen med sociale medier og reklamation.

Gnisten giver et blik ind i journalistverdenen, mens man hygger på tværs af klasserne om et projekt.

Se vores Instagram her.

SoMe-udvalget

Modsat Gnisten er SoMe-udvalget på Slagelse Gymnasium helt nyt – vi startede i 2020! Når du melder dig ind i udvalget, får du adgang til skolens sociale medier, Facebook og Instagram. Her står du, i det omfang du har tid omkring din skole, for at lave lækre posts på vegne af skolen. Du får en kæmpe indflydelse og stor selvstændighed.

Hvordan skal skolens ansigt udadtil se ud? Du kan lave nyheder, fortælle historier, lave memes og alle mulige andre sjove ting, du finder på. Du bliver en del af et team på tværs af årgange og har mulighed for at lære søde og skarpe elever at kende.

Hvis du er medlem i over et år, får du en officiel udtalelse fra skolen, som du kan tage med videre, efter du er færdig på SG.

 

Lyd og lys

Skolens lydmænd og –kvinder hjælper til med at lave sprød og lækker lyd og lys til skolens arrangementer. Det kan være alt fra fester, personalemøder, morgensamlinger, musical og meget, meget mere.

Du bliver en del af et levende udvalg med elever fra alle mulige dele af skolen. Du vil få en masse viden og kompetencer indenfor lydteknik, som du kan bruge i alle mulige sammenhænge, også udenfor skolen.

Du bliver aflønnet for dit arbejde og lærer nye mennesker at kende, og du spiller en vigtig rolle ved at have ansvar for alle disse begivenheder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Musical

Som deltager i musicalen får vi elever mulighed for at udfolde os kunstnerisk i en større skala. Vi sætter hver vores præg på det endelige resultat, om man synger i kor, er skuespiller eller står for scenografien.  

Et af årene lavede vi fx en produktion af en Beatles-Musical, All You Need is Love. Det var en kæmpe oplevelse. Skuespillerne sang flere sange, havde et væld af scener og skulle også danse. Vores dygtige musikere spillede fed musik og andre havde lavet vildt flot scenografi. 

Det var så sjovt! Musicalen var en stor oplevelse. Og fællesskabet er enestående!