MUSIK­STUDIE­RETNINGEN

FÆLLESSKAB OG SAMMENSPIL

Noah er meget social og vil gerne gå i en musikklasse, da han har hørt, at der er et helt sær­ligt sammenhold. Han lytter meget til musik i sin hverdag. Han har sunget lidt, og kunne godt tænke sig at lære at spille klaver. Måske vil han arbejde med musikbegivenheder i fremtiden, men han har ikke besluttet sig endnu. Det er han rolig ved, fordi denne studie­retning åbner mange døre på universitetet.

KAN DU LIDE AT SPILLE OG/ELLER SYNGE?

På denne studieretning kommer du både til at synge og spille, og du lærer at tage stilling til din egen rolle i sammenspillet. Vi går desuden i dybden med praktisk musik, musikteori, grammatik og analyse, og vi arbejder med, hvordan kultur og samfundsforhold udtrykkes i sprog og musik.

Du kommer til at tænke ud af boksen og være kreativ og innovativ, når du sammen med din klasse indgår i projekter, studieindspilning og optrædener til bl.a. forårskoncert. Du lærer hvordan man samarbejder, indgår i elevstyrede processer, og hvordan man fremfører musik for andre.

Vi arbejder med forskellige former for skriftlig og mundtlig analyse i både musik og engelsk. Du behøver ikke at være ekspert på et instrument for at starte – vi er i skole for at lære sammen!

STUDIERETNINGSFAG
Musik A
Engelsk A