KLASSISK SCIENCE

GANG I NATURVIDENSKABEN

Rasmus har valgt denne studieretning, fordi han synes, at naturvidenskab engagerer ham, men også fordi studieretningen åbner mange døre. Han tænker, at han måske vil være dyrlæge, læge eller noget andet sundhedsfagligt, men har ikke be­sluttet sig endnu.

ER DU INTERESSERET I NATURVIDENSKAB?

Så er denne studieretning noget for dig. I kemi og fysik bliver du god til at gennemskue, hvordan naturen og teknologien virker. Du kigger både ud i rummet og ned i de mindste byggesten på jorden – atomerne. Matematikken bruges til baggrundsteorier om funktioner, differentialregning mm., som skal anvendes i fysikken og kemien.

Anvendelsen af den abstrakte matematik i de naturvidenskabelige fag giver en større motivation for at lære matematik, da man kan se, hvordan den bruges i praksis. Samtidig arbejder man i fysik og kemi meget med dagligdagshændelser, så man også kan se fagene i sin omverden. Der er meget eksperimentelt arbejde i fysik og kemi, hvor du selv laver forsøg. Så er du glad for praktisk arbejde, og vil du gerne gå på en studieretning, som giver adgang til de fleste videregående uddannelser, så er Klassisk Science noget for dig.

STUDIERETNINGSFAG
Matematik A
Fysik B
Kemi B