Velkommen til
Slagelse Gymnasium

Vi er glade for at byde dig velkommen på vores hjemmeside. På vores skole vil du flytte dig som menneske, og dine drømme kan blive til virkelighed. Gå på opdagelse rundt omkring på siden, hvor du kan læse og se videoer om vores uddannelser og livet på skolen.

Nyheder & aktiviteter

STX & HF student 2024

Når den endelige eksamensplan bliver offentliggjort fredag den 22. maj, kan alle STX- og HF-afgangselever se, hvilken dag de har sidste eksamen. Pårørende er meget

Læs mere

TAK for alle ansøgningerne

Ansøgningsfristen til det kommende skoleår udløb fredag den 1. marts 2024. Vi siger tusind tak for de mange ansøgninger til både STX, HF og glæder

Læs mere

Find din hf-fagpakke

På Slagelse Gymnasium kan du tage den toårige hf uddannelse, som giver dig muligheden for at søge direkte videre på rigtig mange korte og mellemlange videregående uddannelser.

Vi gør meget for at vores hf-undervisning ikke kun er teori – vi prioriterer at undervisningen skal give mening i den hverdag og virkelighed, som vi alle er en del af.

Mennesker & Natur

Individ & Samfund

Samfund & Business

Mennesker & Kultur

Find din stx-studieretning

Med en studentereksamen fra SG ligger alle veje åbne. Du kan blive ingeniør, læge, jurist, økonom, tolk, fysioterapeut og meget meget mere.

På Slagelse Gymnasium tilbyder vi en række spændende studieretninger. I hver studieretning er der 2-3 studieretningsfag, som giver studieretningen et særligt fokus. 

Det helt særlige sammenlignet med andre ungdomsuddannelser er, at du vil stifte et bredt bekendtskab med alt lige fra naturvidenskab over sprog til samfundsfag og praktisk-musiske fag. Når du vælger studieretning, er det vigtigt, at du finder præcis den retning, der passer dig.

Natur­videnskabelige studieretninger

Sproglige studieretninger

Samfunds­videnskabelige studieretninger

Idræt A

Musik A

Sammensæt selv en fagpakke eller studieretning

Prøv vores studieretningsberegner. Den giver dig mulighed for at afprøve alle de spændende valg af fagpakker, studieretninger og valgfag, som du får på Slagelse Gymnasium. Klik dig igennem boks for boks - det er nemt og spændende. Hvilke valg tager du?

Velkommen på SG

Her kan dine drømme blive til virkelighed

På Slagelse Gymnasium vil du flytte dig som menneske og få den uddannelse, der passer perfekt til det, du brænder for, er god til og vil bruge senere i livet.

Du står over for et spændende valg, når du skal vælge hvilken ungdomsuddannelse, der passer bedst til dig. Det vil rektor Lotte Büchert gerne fortælle dig mere om.