26. april 2024

STX & HF student 2024

Når den endelige eksamensplan bliver offentliggjort fredag den 22. maj, kan alle STX- og HF-afgangselever se, hvilken dag de har sidste eksamen. Pårørende er meget velkomne på skolen i forbindelse med sidste eksamen. Eleverne skal selv give dato og tidspunkt videre til dem, de synes skal vide det, da skolen ikke må udlevere sådanne private oplysninger.


Huepåsætning

Huepåsætningen vil foregå på idrætsanlægget. Der bliver stillet telte op, så pårørende kan tage imod og fejre de nyudklækkede studenter.

Det betyder, at når eleverne har været oppe i deres sidste fag og modtaget deres karakter, går de ud af enten Finger 1, 2 eller 3 alt efter, hvor de befinder sig på skolen. Udenfor har pårørende mulighed for at tage imod.

NB: Vi beder alle om at RYDDE OP efter sig, så der også er pænt og festligt for de efterfølgende nyudklækkede studenter og deres familier. Vi henstiller til, at man UNDGÅ BRUG AF KONFETTIRØR!

Bogaflevering

Det er vigtigt at huske at aflevere alle bøger. Når I har afleveret alle jeres bøger, får I udleveret billetter som giver adgang til dimissionen. Hver elev kan have fire pårørende med til dimissionen.

Dimision

Dimissionen afholdes klassevis over to dage 26. juni og 27. juni 2024

Efter dimissionen vil der være en kort reception for studenter og pårørendeNyheder & aktiviteter

TAK for alle ansøgningerne

Ansøgningsfristen til det kommende skoleår udløb fredag den 1. marts 2024. Vi siger tusind tak for de mange ansøgninger til både STX, HF og glæder

Læs mere