18. januar 2024

Køb billet til skolekomedien

Billetsalget for vores skønne skolekomedie er startet, og du kan sikre dig en plads i publikummet ved at følge dette link til Studiz, vores digitale billetluge. Billetter koster 50 kroner.

Årets skolekomedie tager livtag med Erik Balling og Kim Larsens anmelderroste tekst og musik i Midt om natten fra 1984. Der er premiere onsdag d. 31. januar kl. 18.00, og der spilles yderligere torsdag d. 1. og fredag d. 2. februar, ligeledes kl. 18.00.

Siden oktober har eleverne arbejdet med dans, musik, sang, scenografi og skuespil. I ugerne op til premieren vil lys og lyd-udvalget blive koblet på. Og de glæder sig alle til at vise deres stykke frem for jer!

Midt om natten har 40 år på bagen, men musicalen opleves stadig som værende højaktuel. Musicalen kombinerer socialt drama og komik krydret med aktuelle debattemaer. I Danmark 2024 er der stadig udfordringer for unge mennesker med at få en bolig og med misbrug af narkotika. Derudover behandler den om almene menneskelige emner som venskab og kærlighed.

Kim Larsens musik er blevet folkeeje, og under forestillingen vil der være klassikere som ”Joanna”, ”Susan Himmelblå”, ”Haveje”, og naturligvis ”Midt om natten”. Erik Balling kaldte selv Midt om natten for en moderne ”storby-western”, og det er det udtryk vi håber vil skinne igennem i iscenesættelsen, der vil foregå i et højt og dynamisk tempo.

Vi glæder os til at se jer – KØB BILLET HER!

Nyheder & aktiviteter

STX & HF student 2024

Når den endelige eksamensplan bliver offentliggjort fredag den 22. maj, kan alle STX- og HF-afgangselever se, hvilken dag de har sidste eksamen. Pårørende er meget

Læs mere

TAK for alle ansøgningerne

Ansøgningsfristen til det kommende skoleår udløb fredag den 1. marts 2024. Vi siger tusind tak for de mange ansøgninger til både STX, HF og glæder

Læs mere