30. november 2022

Åbent Hus 2023

Det er en stor glæde for gymnasiets elever, ansatte og ledelse at invitere alle interesserede til åbent hus 2023.

Vi byder jer velkommen mandag d. 16. januar fra kl. 17-19. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig Facebook-arrangementet!

Vi ser utroligt meget frem til at vise vores dejlige skole frem for jer. I vil kunne møde skolens elever, lærere og ledelse og få smagsprøver på vores fagpakker på hf og studieretninger på stx.

Vores skønne kantine, Bos Grønne Køkken, holder åbent, og der vil være billig, lækker mad at købe til de første, der ankommer.

Uanset om du er sikker på, at du bliver én af vores kommende elever, eller stadig er i tvivl om, hvilken ungdomsuddannelse du skal vælge, så bliver det garanteret en lærerig, sjov og spændende aften for dig, dine venner og din familie.

Vel mødt og kærlige hilsner
Alle os fra Slagelse Gymnasium


Vil du vide mere allerede nu?

Virtuel rundvisning på Slagelse Gymnasium!

Hvis du vil vide mere i ugerne op til åbent hus, så har du mange muligheder. Se vores video-rundvisning her for oven, klik dig igennem siderne under “Kommende elev,” som du kan finde i vores navigationsmenu, eller læs vores introfolder.

Læs om vores studieliv, fagpakker og studieretninger her på ISSUU eller download den direkte fra vores hjemmeside.

God fornøjelse!

Nyheder & aktiviteter

STX & HF student 2024

Når den endelige eksamensplan bliver offentliggjort fredag den 22. maj, kan alle STX- og HF-afgangselever se, hvilken dag de har sidste eksamen. Pårørende er meget

Læs mere

TAK for alle ansøgningerne

Ansøgningsfristen til det kommende skoleår udløb fredag den 1. marts 2024. Vi siger tusind tak for de mange ansøgninger til både STX, HF og glæder

Læs mere