26. januar 2022

Virtuel rundvisning og Q&A d.9.2.2022

Det glæder os at invitere alle interesserede til endnu et digitalt introarrangement: Virtuel rundvisning og Q&A d.9.2.2022 fra kl. 19-20. KLIK HER FOR AT TILGÅ VORES LIVESTREAM.

Denne gang vil du kunne sende spørgsmål ind live til vores elever og ansatte, der samles foran kameraet for at svare jer. Vi ser frem til at tale med jer om overgangen fra grundskolen til gymnasiet, fagpakker på hf og studieretninger på stx og ikke mindst vores sprudlende studieliv.

Efter arrangementet vil du kunne snakke videre på vores chatrooms, hvor der også sidder elever og vejledere, der glæder sig til at høre fra jer.

Vi ses den 9. februar!

Nyheder & aktiviteter

Forårskoncert 2023

Den 27. april kl. 19:00 – 21:00 holder vi her på SG vores årlige forårskoncert, og vi glæder os allerede. Alle interesserede er inviterede til

Læs mere

Åbent Hus 2023

Det er en stor glæde for gymnasiets elever, ansatte og ledelse at invitere alle interesserede til åbent hus 2023. Vi byder jer velkommen mandag d.

Læs mere

En anden slags motionsdag

Gymnasieelever fra Slagelse Gymnasium har udviklet en engagerende motionsdag for grunskoleeleverne på Hashøjskolen og Marievangsskolen. Formålet er at skabe mere begejstring for idræt og bevægelse,

Læs mere