Studievejledning og træffetider

Du kan altid få gode råd og vejledning i Studievejledningen.


På Slagelse Gymnasium prioriterer vi vores studievejledning rigtig højt

– vores studievejledere kan træffes dagligt på skolen, og de er altid parate til at give dig råd og vejledning, når et behov opstår.

 

Vi vil med andre ord forsøge at hjælpe dig med at komme igennem gymnasiet med størst muligt fagligt og personligt udbytte.

Du vil møde studievejlederne adskillige gange i løbet af tid her på gymnasiet. Alle klasser har en fast studievejleder tilknyttet, og du kan altid komme forbi til en personlig snak til én af de ugentlige træffetider. Vi ved, at det for mange kan være et stort spring at starte på stx eller hf, og derfor indbyder studievejlederne hvert år i september – november alle nye elever til en samtale om, hvordan det går med at være startet på gymnasiet.

Endelig er vores studievejledere rigtig gode til at undervise i generel studieteknik, lektielæsning og ikke mindst planlægning af hvordan du får din skolehverdag til at hænge sammen med dine øvrige aktiviteter. Du skal regne med, at man ofte arbejde på en anden måde i gymnasiet, og langt mere koncentrereret end i folkeskolen. Det er derfor vigtigt, at du er god til at planlægge din lektielæsning og opgaveskrivning – og det kan du altså få tips og gode råd om hos din studievejleder.

Hvis du brug for information eller konkret hjælp vedr. boligforhold, uddannelse i udlandet, SU m.v. kan studievejledningen muligvis også hjælpe dig videre. Du er altid velkommen i studievejledningen, og vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål eller guide dig videre!  

 

Træffetider 2020

Lige uger

 
Mandag 
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
 1. modul
 
 
 
 
 
 2. modul
RL
ER
LOG
JEP
JEP
 3. modul
AM
HE
MF
AM
LOG
 4. modul
 
 
 
 
 
 5. modul
 
 
 
 
 


Ulige uger

 
Mandag 
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
 1. modul
 
 
 
 
 
 2. modul
MF
RL
LOG
ER
AM
 3. modul
ER
MF
JEP
RL
HE
 4. modul
 
 
 
 
 
 5. modul
 
 
 
 
 
AM:   Annemette Plambech
​ER:   Morten Bo Eriksen
HE:   Trine Hesselholt
JEP:  Jens Jeppe Hyllested Pedersen
LOG: Lone Kolbye Glenstrup
MF:   Maiken Rolsted Friis
RL:    Rikke Moll Hjort