Fagpakker på hf

Med en hf-eksamen fra Slagelse Gymnasium ligger mange veje åbne. Du kan blive bioanalytiker, lærer, pædagog, sygeplejerske, multimediedesigner, fysioterapeut og meget meget mere. Din hf-eksamen er rettet mod de mellemlange videregående uddannelser, så drømmer du om universitetet, skal du vælge vores stx.
​På Slagelse Gymnasium tilbyder vi seks forskellige hf-pakker. Uanset hvilken fagpakke, du vælger, er der også følgende obligatoriske fag på hf:
​Dansk, engelsk, matematik, KS og NF. KS indeholder fagene historie, religion og samfundsfag. NF indeholder fagene biologi, kemi og geografi.

​I løbet af dine 2 år på hf, skal du indgå i mindst tre projekt- og praktikforløb. Forløbene foregår nogle gange på skolen andre gange i et samarbejde med videregående uddannelser eller virksomheder.
​Alle projekt- og praktikforløb er knyttet til et fag og skal godkendes af din lærer. Forløbene skal støtte dig i valget af den helt rigtige fagpakke og dermed det helt rigtige uddannelsesspor for dig. Men der er også plads til, at du kan vælge fag efter interesser.

I løbet af dit første halve år på gymnasiet vil vi vejlede dig grundigt, så du vælger den fagpakke, der passer bedst til dig.
​På følgende link kan du læse om de seks fagpakker, som du kan vælge mellem på hf i det kommende skoleår samt fagpakkerne for det nuværende skoleår:

Fagpakker hf 2021-2022

Fagpakker hf 2020-2021

Fagpakker hf 2019-2020

Fagpakker hf 2018-2019

​Fagpakker hf 2017-2018