Pressemeddelelse COVID19

 

Vi modtog i weekenden besked om, at én elev var testet positiv for Corona. Vi kontaktede umiddelbart herefter Styrelsen for Patientsikkerhed som er den myndighed, der vejleder os i, hvordan vi skal håndtere situationen.

De retningslinjer vi fik anbefalet herfra, sagde på daværende tidspunkt, at vi skulle sende alle elever hjem som havde været sammen med den smittede elev på en afstand under én meter. Dette meldte vi ud til de elever som vi har kendskab til, kan have været sammen med den smittede elev. Mandag modtog vi besked om, at to elever mere fra samme klasse var testet positive for Corona. Vi besluttede umiddelbart efter at sende hele den pågældende klasse hjem for at alle kunne blive testet, og vi forhåbentlig kunne få inddæmmet smitten.

I dag har vi igen haft kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed som har ændret deres anbefalinger således, at vi nu har besluttet at sende både klasser og hold hjem, hvori der sidder elever som er testet positive for Corona.

Det betyder, at fra i morgen torsdag den 27. august hjemsendes i en uge, ud over den allerede hjemsendte klasse, endnu en stamklasse samt 5 valghold. Klasser og hold modtager virtuel undervisning mens de er hjemsendt for at blive testet.