Skolen er lukket

Slagelse Gymnasium er lukket fra den 12. marts og frem til og med den 13. april 2020

 

Kære alle

Slagelse Gymnasium er lukket ned fysisk. I skal derfor ikke møde på gymnasiet foreløbigt frem til og med mandag den 13. april. Undervisningen gennemføres virtuelt, så I skal holde øje med Lectio og gøre det, som I bliver bedt om. Husk at I også ganske snart skal til eksamen og det er derfor vigtigt, at I støtter op om, at den virtuelle undervisning kommer til at fungere bedst muligt.

Alle vores brobygningsforløb og øvrige arrangementer på skolen er aflyst. Dette gælder også for vores idrætshaller som er lukket ned. Det betyder, at der ikke er foreningsidræt i hallerne efter skoletid.

Vi opfordrer jer til at blive hjemme og dermed ikke udsætte hverken jer selv eller andre for smittefare. Husk at dette er en nødsituation for hele Danmark og vi skal yde vores bidrag og udvise samfundssind, så vi som samfund hurtigt og bedst muligt kan komme videre og samtidig passe på vores svageste.

Bedste hilsner i denne vanskelige situation.

Lotte Büchert

 

Al henvendelse bedes rettet til skolens hovedmail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Har du brug for at tale med en studievejleder kan du kontakte: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Liste over telefonnumre til skolens vagttelefon:

29 28 91 61 - Optag, sygdom lærere og elever samt andre henvendelser.

29 25 02 51 - Sygdom lærere og elever samt andre henvendelser.

29 11 27 44 - Optag og andre henvendelser.

29 26 94 91- Terminsprøver, sygdom lærere og elever samt andre henvendelser.

29 11 73 78 - Terminsprøver og andre henvendelser.