20. april 2023

Information om dimission

Kære kommende studenter og forældre

Tiden for de sidste eksaminer og dimissionen nærmer sig, og vi glæder os til at byde jer og jeres forældre og pårørende velkommen på Slagelse Gymnasium, så I kan blive fejret.

Der vil være to arrangementer, nemlig huepåsætning og dimission. Her kommer der noget vigtig information om disse to arrangementer.

Huepåsætning

Huepåsætningen vil foregå på idrætsanlægget, hvor der stilles telte op, så I kan blive taget i mod af jeres pårørende og få taget billeder. Det betyder, at når I har været oppe i jeres sidste fag og modtaget jeres karakter, så går I ud af enten Finger 1, 2 eller 3 alt efter hvor I befinder jer på skolen. Uden for fingrene har jeres pårørende mulighed for at tage imod.

Det er dog vigtigt, at I rydder op efter jer, og smider jeres affald ud, så der er plads til de næste som kommer.

Vi henstiller på det kraftigste til, at I ikke kaster med konfetti, da det er meget vanskeligt at fjerne fra græsset.

Dimission

Dimissionen foregår klassevis, og I kan se i skemaet nedenfor, hvor og hvornår det foregår.

Efter dimissionen vil der være en kort reception for jeres pårørende og jer for at fejre I er blevet studenter.

Hver elev kan have fire pårørende med til dimissionen. Det er dog vigtigt at huske at aflevere alle bøger. Når I har afleveret alle jeres bøger får I udleveret billetterne som giver adgang til dimissionen.

Med venlighilsen
Rektor
Lotte Büchert

Nyheder & aktiviteter

Se optagelse af åbent hus

Nåede du ikke at tjekke ind på vores livestream? Frygt ikke, for showet blev optaget og er nu tilgængeligt på YouTube! Klik på linket nederst

Læs mere

Ny hjemmeside, ny folder

Vi er rigtig glade for at byde aftenens åbent hus-gæster velkommen på denne spritnye hjemmeside, der gik live for blot et par timer siden. Gå

Læs mere