20. april 2023

Information om dimission

Kære alle kommende studenter og jeres familier

Tiden for eksamensperioden og dermed dimissionen nærmer sig, og vi glæder os til igen at byde jer og jeres forældre og pårørende velkommen på Slagelse Gymnasium, så I kan blive fejret.

Der vil være to arrangementer, nemlig huepåsætning og dimission. Her kommer der noget vigtig information om disse to arrangementer.

Dimission

Dimissionen foregår klassevis, og I kan se i skemaet nedenfor, hvor og hvornår det foregår. I forbindelse med dimissionen vil der være en kort reception for jeres venner og familie og jer for at fejre, at I er blevet studenter. Hver elev kan have fire pårørende med til dimissionen.

Med venlighilsen
Rektor
Lotte Büchert

Nyheder & aktiviteter

Invitation til skolebal

Kære elev på Slagelse Gymnasium – og kære familie Du og dine nærmeste inviteres hermed til at deltage i skoleballet d.12.5.2023 – et af årets

Læs mere

Forårskoncert 2023

Den 27. april kl. 19:00 – 21:00 holder vi her på SG vores årlige forårskoncert, og vi glæder os allerede. Alle interesserede er inviterede til

Læs mere

Åbent Hus 2023

Det er en stor glæde for gymnasiets elever, ansatte og ledelse at invitere alle interesserede til åbent hus 2023. Vi byder jer velkommen mandag d.

Læs mere