• undervisning-slide3-1466x979

Studievejledning og træffetider

 

Du kan altid få gode råd og vejledning i Studievejledningen 

Studievejleder foto 360På Slagelse Gymnasium prioriterer vi vores studievejledning rigtig højt – vores studievejledere kan træffes dagligt på skolen, og de er altid parate til at give dig råd og vejledning, når et behov opstår. Vi vil med andre ord forsøge at hjælpe dig med at komme igennem gymnasiet med størst muligt fagligt og personligt udbytte.

Du vil møde studievejlederne adskillige gange i løbet af tid her på gymnasiet. Alle klasser har en fast studievejleder tilknyttet, og du kan altid komme forbi til en personlig snak til én af de ugentlige træffetider. Vi ved, at det for mange kan være et stort spring at starte på stx eller hf, og derfor indbyder studievejlederne hvert år i september – november alle nye elever til en samtale om, hvordan det går med at være startet på gymnasiet.

Endelig er vores studievejledere rigtig gode til at undervise i generel studieteknik, lektielæsning og ikke mindst planlægning af hvordan du får din skolehverdag til at hænge sammen med dine øvrige aktiviteter. Du skal regne med, at man ofte arbejde på en anden måde i gymnasiet, og langt mere koncentrereret end i folkeskolen. Det er derfor vigtigt, at du er god til at planlægge din lektielæsning og opgaveskrivning – og det kan du altså få tips og gode råd om hos din studievejleder.

Hvis du vil se en oversigt over kontaktoplysninger og træffetider på vores studievejledere kan du klikke ind på oversigten nederst på denne side.

Hvis du brug for information eller konkret hjælp vedr. boligforhold, uddannelse i udlandet, SU m.v. kan studievejledningen muligvis også hjælpe dig videre. Du er altid velkommen i studievejledningen, og vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål eller guide dig videre!  

 

Oversigt over studievejledere og træffetider i 2016