• undervisning-slide3-1466x979

Studieretninger på SG

Studieretninger

 

naturvidenskab-1-2016En naturvidenskabelig studieretning er for dig, der interesserer dig for de grundlæggende naturvidenskabelige fag. Uanset hvilken én af de udbudte studieretninger du vælger, vil du komme til at beskæftige dig med spørgsmål angående vores fysiske verden og fænomener såvel på jorden og i universet. 

Via nedenstående link kan du læse mere om de enkelte udbudte studieretninger, og hvordan de er tonet lidt forskelligt.

 

SGs naturvidenskabelige studieretninger pr. 2016/17:

 

Derudover kan du i nedenstående link se de udbudte naturvidenskabelige studieretninger pr. 2015/16

SGs naturvidenskabelige studieretninger pr. 2015/16:

 

 

 


Samfundsfag-1-2016En samfundsfaglig studieretning er for dig, der interesserer dig for hvordan vores samfund og verden hænger sammen. Det betyder bl.a. at du kommer til at arbejde med kulturbegreber og forskellige samfundsteorier. Du vil også lære at arbejde med fx matematike modeller og statistik. Hvis du er glad for idræt, kan du også vælge en samfundsfaglig studieretning, hvor der bl.a. er fokus på at forstå hvilken rolle idrætten har i vores hverdag og i samfundet generelt.  

 

 

SGs samfundsvidenskabelige studieretninger pr. 2016/17

 

Derudover kan du i nedenstående link se de udbudte samfundsvidenskabelige studieretninger pr. 2015/16

SGs samfundsvidenskabelige studieretninger pr. 2015/16:

 

 


Sprog-1En sproglig studieretning er for dig, der er vild med sprog. Uanset hvilken sproglig studieretning du er interesseret i, så kommer du til at arbejde med at forstå dels dig selv og dels din omvenden som en del af en globaliseret verden. Sprogfag er også kulturfag, og det betyder, at du får indsigt i de engelsk/ tysk/ spansktalenende landes kulturbaggrunde som det kommer til udtryk via musikken, litteraturen og kunsten.  

 

SGs sproglige studieretninger pr. 2016/17:

 

 

Derudover kan du i nedenstående link se de udbudte sprogelige studieretninger pr. 2015/16

SGs sproglige studieretninger pr. 2015/16:

 

 

 


MusikSGs kreative studieretninger er for dig, som har stor interesse for musik eller mediefag og måske selv dyrker musik eller filmkunst aktivt i din fritid. Ud over de praktiske/ kreative elementer i musik eller mediefag, skal du naturligvis også lære de mere teoretiske sider af de kreative fag. Kombinationen af musik eller mediefag med engelsk giver gode muligheder for, at du kan beskæftige dig med musik- eller mediekultur fra engelsksprogede lande.

 

SGs kreative studieretninger pr. 2016/17:

 

 

Derudover kan du i nedenstående link se de udbudte kreative studieretninger pr. 2015/16

SGs kreative studieretninger pr. 2015/16: