• slide1-1466x979

Forårskoncert på SG

Så blev det endnu engang tid til den traditionsrige forårskoncert på Slagelse Gymnasium. Koncerten blev afholdt torsdag aften den 27. april, og her gav skolens musiske f-klasser den fuld gas inden for mange forskellige genrer.

Det var et farvestrålende musikshow med lyseffekter, som blev ledet af de fire konferenciers Anne-Sofie, Christoffer, Ditte og Frederik fra 3.f. Disse styrede showet på humoristisk vis, og Christoffer førte rektor Lotte Büchert op på scenen på galant vis arm i arm, så hun her kunne holde sin velkomsttale.

Repertoiret bestod af numre fra blandt andre Queen, Stevie Wonder, Nina Simone, Tina Dickow og Agnes Obel. Der var også selvskrevne numre fra nogle af eleverne.

Første del af koncerten blev rundet af med et fællesnummer, hvor alle musikholdene sammen sang ’Vi er helte’ af Peter Bjørnskov.

Traditionen tro blev anden del af koncerten indledt med fællessangen ’Det er i dag et vejr’, hvor publikum sang godt med.

Aftenen blev på festlig vis sluttet af med B-52’s nummer ’Love Shack’ med farvestrålende piger i blomsterkjoler og solbriller.

Christoffer fra 3.f. sagde afsluttende, at det var vemodigt for 3.f. at have afholdt deres sidste forårskoncert. Han følte sig dog helt tryg ved at give stafetten videre til 2.f., der til næste år skal styre showet.

Lotte Büchert rundede aftenen af med at takke både de dygtige elever og de dygtige musiklærere Jan Søderlund, Jytte Knudsen og Marie Gro Brandstrup for en fantastisk koncert og for det store arbejde, de lægger i arrangementet.

Stemningen var høj, både blandt eleverne på scenen og blandt publikum. Så selvom vejret ikke har været så forårsagtigt den senere tid, var der god grund til at komme i forårshumør til koncerten på Slagelse Gymnasium.