• slide1-1466x979

Dimission 2017

Nu nærmer tiden sig, hvor vi skal fejre, at alle vores afgangselever bliver studenter.

Årets dimission finder sted fredag den 23. juni 2017.  

Program:
Kl. 9:         Afgangseleverne møder til fælles elevfoto for enden af finger 1.                
​                 Efterfølgende er der opstilling til indmarch i kælderen. 

Kl. 10:       Dimissionen starter i gammel hal.  

Kl. 11.30:  Der tages klassebilleder af de enkelte afgangsklasser i lokale 63. 

Kl. 11.30: Reception for alle afgangselever og deres forældre i Grotten, hvor skolen byder på et lille glas.
​                Forventet sluttidspunkt er ca. kl 12.30.

 

Af pladshensyn kan hver afgangselev max. medbringe 2 gæster. Billetter til gæster udleveres til afgangseleverne, når de har afleveret alle bøger i bogkælderen.

 

Venlig hilsen

Lotte Büchert
Rektor

 

Forårskoncert på SG

Så blev det endnu engang tid til den traditionsrige forårskoncert på Slagelse Gymnasium. Koncerten blev afholdt torsdag aften den 27. april, og her gav skolens musiske f-klasser den fuld gas inden for mange forskellige genrer.

Det var et farvestrålende musikshow med lyseffekter, som blev ledet af de fire konferenciers Anne-Sofie, Christoffer, Ditte og Frederik fra 3.f. Disse styrede showet på humoristisk vis, og Christoffer førte rektor Lotte Büchert op på scenen på galant vis arm i arm, så hun her kunne holde sin velkomsttale.

Repertoiret bestod af numre fra blandt andre Queen, Stevie Wonder, Nina Simone, Tina Dickow og Agnes Obel. Der var også selvskrevne numre fra nogle af eleverne.

Første del af koncerten blev rundet af med et fællesnummer, hvor alle musikholdene sammen sang ’Vi er helte’ af Peter Bjørnskov.

Traditionen tro blev anden del af koncerten indledt med fællessangen ’Det er i dag et vejr’, hvor publikum sang godt med.

Aftenen blev på festlig vis sluttet af med B-52’s nummer ’Love Shack’ med farvestrålende piger i blomsterkjoler og solbriller.

Christoffer fra 3.f. sagde afsluttende, at det var vemodigt for 3.f. at have afholdt deres sidste forårskoncert. Han følte sig dog helt tryg ved at give stafetten videre til 2.f., der til næste år skal styre showet.

Lotte Büchert rundede aftenen af med at takke både de dygtige elever og de dygtige musiklærere Jan Søderlund, Jytte Knudsen og Marie Gro Brandstrup for en fantastisk koncert og for det store arbejde, de lægger i arrangementet.

Stemningen var høj, både blandt eleverne på scenen og blandt publikum. Så selvom vejret ikke har været så forårsagtigt den senere tid, var der god grund til at komme i forårshumør til koncerten på Slagelse Gymnasium.

 

Optagelsesbreve

Tak for jeres ansøgninger!

Optagelsesbreve er nu sendt ud til jer i eBoks og til forældrenes eBoks for de elever, der er under 18 år. 
Der er enkelte elever og forældre, som endnu ikke har en eBoks. Vi vil snarest muligt kontakte disse elever og forældre for at opfordre dem til at få en eBoks (http://www.e-boks.dk/signup.aspx), da det er denne kanal vi bruger til at kommunikere med vores elever og deres forældre. 
Husk at holde øje med jeres eBoks, hvor der vil komme flere vigtige beskeder fra os i løbet af sommeren!

PS: Vi har stadig pladser på STX og HF!