• slide1-1466x979

Ledige stillinger

IT-supportelev til Slagelse Gymnasium

 

Slagelse Gymnasium søger en dygtig og engageret it-supportelev til IT-afdelingen.

Dine opgaver

Hos Slagelse Gymnasium får du en alsidig og udfordrende elevplads som it-supporter i en spændende uddannelsesinstitution, hvor du kommer til at indgå i IT-afdeling der i dag består af 2 personer.

Vores forventninger

•Du har gennemført grundforløbet med tilfredsstillende resultat

•Du skal både kunne arbejde selvstændigt og i team

•Du er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation på dansk og mundtlig engelsk

•Du har et stort ønske om at lære it-supportfaget

Om Slagelse Gymnasium

På Slagelse Gymnasium er vi ca. 150 ansatte og omkring 1.200 elever. IT-afdeling yder i dagligdagen service til alle på skolen, og er endvidere medlem af en ERFA gruppe bestående af IT medarbejdere fra 6 andre skoler.

Vi tilbyder

En Allround it-supporteruddannelse, hvor du kommer til at arbejde med alle væsentlige it-supportopgaver, så som installation af hardware, software, fejlfinding og almindelig brugersupport.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Er du interesseret?

Vil du vide mere om stilingen, er du velkommen til at kontakte leder af IT afdelingen Lars Winther på tlf. 20101285 / 58555938 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøg stillingen via vores hjemmeside på http://slagelse-gym.it/job. Vi skal have din ansøgning senest tirsdag, den 1. august, samtaler afholdes i uge 32 2017.

Stillingen ønskes besat pr 15/8 2017.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

 

Dimission 2017

DIMISSION PÅ SG

Læs rektor Lotte Bücherts tale her.

Se alle legatmodtagerne her.

Forårskoncert på SG

Så blev det endnu engang tid til den traditionsrige forårskoncert på Slagelse Gymnasium. Koncerten blev afholdt torsdag aften den 27. april, og her gav skolens musiske f-klasser den fuld gas inden for mange forskellige genrer.

Det var et farvestrålende musikshow med lyseffekter, som blev ledet af de fire konferenciers Anne-Sofie, Christoffer, Ditte og Frederik fra 3.f. Disse styrede showet på humoristisk vis, og Christoffer førte rektor Lotte Büchert op på scenen på galant vis arm i arm, så hun her kunne holde sin velkomsttale.

Repertoiret bestod af numre fra blandt andre Queen, Stevie Wonder, Nina Simone, Tina Dickow og Agnes Obel. Der var også selvskrevne numre fra nogle af eleverne.

Første del af koncerten blev rundet af med et fællesnummer, hvor alle musikholdene sammen sang ’Vi er helte’ af Peter Bjørnskov.

Traditionen tro blev anden del af koncerten indledt med fællessangen ’Det er i dag et vejr’, hvor publikum sang godt med.

Aftenen blev på festlig vis sluttet af med B-52’s nummer ’Love Shack’ med farvestrålende piger i blomsterkjoler og solbriller.

Christoffer fra 3.f. sagde afsluttende, at det var vemodigt for 3.f. at have afholdt deres sidste forårskoncert. Han følte sig dog helt tryg ved at give stafetten videre til 2.f., der til næste år skal styre showet.

Lotte Büchert rundede aftenen af med at takke både de dygtige elever og de dygtige musiklærere Jan Søderlund, Jytte Knudsen og Marie Gro Brandstrup for en fantastisk koncert og for det store arbejde, de lægger i arrangementet.

Stemningen var høj, både blandt eleverne på scenen og blandt publikum. Så selvom vejret ikke har været så forårsagtigt den senere tid, var der god grund til at komme i forårshumør til koncerten på Slagelse Gymnasium.