• slide1-1466x979

Åbent Hus januar 2017

Åbent Hus

Mandag d. 16. januar 2017 kl. 19 - 21 byder vi velkommen til alle nye elever, som overvejer at søge ind på STX- eller HF-uddannelsen på Slagelse Gymnasium.

På Slagelse Gymnasium er vi stolte af vores unikke studiemiljø, som alle vores STX- og HF-elever er med til at sætte deres præg på. Til Åbent Hus d. 16. januar 2017 kl. 19-21 byder vi alle nye elever og deres forældre velkommen, og her vil vi præsentere vores forskellige studieretninger, valgfag, studieture etc. Det er vigtigt for os, at du ved, hvad du får, hvis du vælger at søge ind på Slagelse Gymnasium.

I løbet af aftenen vil vi naturligvis give en overordnet præsentation af dagligdagen på Slagelse Gymnasium, foruden at du kan gå rundt og besøge forskellige ’fagboder’, hvor du f.eks. kan vælge at besøge vores spændende science-fag og se nogle elever udføre forskellige eksperimentelle forsøg. Du kan også vælge at besøge vores internationale studieretning, hvor der undervises på engelsk i flere fag, eller du kan vælge nogle af de andre ’fagboder’.

Vi glæder os til at byde dig og dine forældre velkommen d. 16. januar 2017 kl. 19 – vel mødt!

 

Samme aften kan du besøge HHX og HTX fra kl. 17-19 på Willemoesvej 4, hvor du kan høre om de uddannelser, som de udbyder.